0000

Nieuws

Laatste nieuws

De nieuwe website is live!

03-12-2019

De website van Huren Noord-Veluwe is vernieuwd. De website is overzichtelijker en geeft u meer informatie over Huren Noord-Veluwe. Hier vindt u meer informatie over de belangrijkste wijzigingen.

Inloggen
U kunt gewoon inloggen met uw huidige gegevens. Deze zijn niet veranderd. Uw inschrijving is niet gewijzigd.

Kennisbank
Deze website werkt met een kennisbank. U kunt via de zoekbalk informatie opzoeken over Huren Noord-Veluwe. Typt u bijvoorbeeld “lotingwoning” in, dan ziet u direct alle pagina’s op de website waar iets over lotingwoningen staat.

Wijziging in blokkades
Wij willen de woningen die vrij komen graag aanbieden aan woningzoekenden die echt geïnteresseerd zijn. Als u reageert op een lotingwoning mag u deze niet weigeren. Weigert u deze wel? Dan krijgt u een blokkade voor 6 maanden. U kunt dan een half jaar niet reageren op alle woningen.

Reageert u twee keer niet op een normale woningaanbieding? Dan krijgt u een blokkade van 3 maanden voor alle woningen.

Meer informatie over de blokkades leest u hier.

Uw inschrijving aanpassen
U kunt uw gegevens zelf wijzigen door in te loggen op uw eigen pagina bij Huren Noord-Veluwe. Staat u samen ingeschreven en wilt u alleen ingeschreven staan? Het is nu mogelijk om de medeaanvrager zelf van de inschrijving te verwijderen. Dit noemen wij het splitsen van een inschrijving. De medeaanvrager wordt van de inschrijving afgehaald en krijgt een eigen inschrijving.

Meer informatie over het splitsen van een inschrijving leest u hier

Nieuwe grenzen passend toewijzen
De nieuwe grenzen voor het passend toewijzen voor 2020 zijn bekend. De website van Huren Noord-Veluwe is hierop aangepast. De filmpjes worden momenteel aangepast. Zodra deze klaar zijn, plaatsen wij deze weer op de website.

Meer informatie over het passend toewijzen leest u hier.

Invullen verzamelinkomen
Vult u uw verzamelinkomen in? Dan past de website uw verzamelinkomen automatisch aan naar het huidige jaar. Uw inkomen wordt geïndexeerd en dit inkomen bepaalt op welke woningen u kunt reageren.

Meer aanbod zichtbaar
U kunt op de website een zoekprofiel invullen. U ziet dan de woningen die voldoen aan uw wensen, en waar u op kunt reageren met uw inkomen. Op de oude website zag u alleen die woningen die precies voldeden aan uw wensen. Nu ziet u deze woningen ook, maar daaronder ziet u ook de woningen die niet precies overeenkomen met uw zoekprofiel, maar wel interessant voor u kunnen zijn.

 

 

Laatste nieuws