0000

Nieuws

Nieuw

Laatste nieuws

Inschrijfgeld woningzoekenden gaat omlaag

24-11-2022

In tijden van forse inflatie waarin bijna alles duurder wordt, is het fijn als er ook dingen goedkoper worden. We hebben goed nieuws voor woningzoekenden: per 1 januari 2023 gaan het inschrijfgeld en de verlengingskosten omlaag. Van 15 naar 10 euro.

Een kostenbesparing voor woningzoekenden
Door slim en efficiënt met elkaar samen te werken, zorgen we ervoor dat onze woningzoekenden niet te veel betalen. We hebben de inkomsten en de uitgaven nauwkeurig bekeken en geconstateerd dat het inschrijfgeld en de verlengingskosten kunnen worden verlaagd. Dit levert per direct een kostenbesparing op waar alle woningzoekenden van profiteren. Goed nieuws dus voor iedereen die een woning zoekt van deltaWonen, Omnia Wonen, Woningstichting Putten en UWOON!

Betalen via doorlopende machtiging
Vanaf 1 januari 2023 kunnen alle woningzoekenden (nieuwe en huidige) gebruik maken van een jaarlijkse doorlopende machtiging om de verlengingskosten te betalen. Zo voorkomen we dat woningzoekenden vergeten te verlengen en hun inschrijfduur kwijtraken. Wel zo handig.

Hoe werkt de doorlopende machtiging?
Met een jaarlijkse doorlopende machtiging geeft u Huren Noord-Veluwe toestemming om een keer per jaar automatisch geld van uw betaalrekening af te halen. De doorlopende machtiging stopt op het moment dat u zich uitschrijft of wanneer een woning geaccepteerd is.

 

 

Laatste nieuws