0000

Nieuws

Nieuw

Laatste nieuws

Nieuw op Huren Noord-Veluwe: Mijn inkomen

09-02-2021

Vanaf vandaag is er één plek waar u alles kunt regelen met betrekking tot uw inkomen.

Op uw persoonlijke pagina (Mijn Huren Noord-Veluwe) is een extra tegel toegevoegd: 'Mijn inkomen'. Hier legt u per persoon het bruto verzamelinkomen vast. Ook is het mogelijk om hier direct uw inkomensverklaring te uploaden en uw inkomensgegevens te wijzigen:

null

Het is mogelijk om meerdere inkomens vast te leggen. Het meest recente inkomen wordt gebruikt voor het bepalen van het jaarinkomen van het huishouden. 

Nieuw is dat het inkomen gelijk geïndexeerd (aangepast) wordt naar 2021. Bij het invullen van uw inkomen wordt gevraagd van welk jaar dit inkomen is. Vervolgens wordt dit inkomen automatisch omgerekend naar 2021, volgens de regelgeving zoals deze door de overheid is bepaald.

Is er geen inkomen bekend bij uw inschrijving? Dan kunt u niet reageren op het woningaanbod! U ziet dit ook direct staan bij het aanbod:

null
klik op de afbeelding om te vergroten. 


Vul dan eerst uw inkomensgegevens in. Hierna kunt u reageren op het aanbod.

Nieuwe inschrijving? Vergeet niet uw inkomensgegevens in te vullen!
Voorheen was het zo dat als u zich inschreef als woningzoekende, u tijdens het inschrijven ook direct uw inkomensgegevens invulde. Dat gaat nu anders. U schrijft zich nu in als woningzoekende. Daarna logt u in op Mijn Huren Noord-Veluwe en klikt u op 'Mijn inkomen'. Hier vult u uw inkomensgegevens in. Daarna kunt u reageren op het woningaanbod.

Laatste nieuws