0000

Hoe moet ik inschrijven en/of inloggen? Hoe moet ik betalen en/of verlengen?
Scroll voor uitleg naar beneden om de filmpjes hierover te bekijken.

Nieuws

Wonen in Rimpeler in Putten

20-09-2019

Rimpeler is de nieuwe uitbreidingswijk in Putten waar de komende jaren ca. 340 woningen worden gebouwd. Woningstichting Putten (WSP) bouwt hiervan in verschillende fases 78 sociale huurwoningen, bestemd voor diverse doelgroepen. De fases 1 en 2A zijn in aanbouw en bestaan uit 11 eengezinswoningen met 3 slaapkamers en 8 kleinere woningen met 2 slaapkamers.

Gasloos wonen
Rimpeler wordt de eerste gasloze wijk in Putten. De woningen worden voorzien van een laagtemperatuur verwarming met een warmtepomp (bodemwater), zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. De woningen zijn zeer energiezuinig. Uiteraard is de mate van energiezuinigheid altijd gerelateerd aan de wijze van gebruik door de bewoners.

Wanneer zijn de woningen klaar?
De 11 eengezinswoningen met een netto huurprijs van € 720,- per maand worden in maart 2020 opgeleverd. De oplevering van de 8 kleinere woningen met een netto huurprijs 607,- per maand is in het 2e kwartaal 2020.

Heeft u interesse in een woning?
Tussen 26 september en 7 oktober a.s. worden de woningen per woningtype geclusterd te huur aangeboden op www.hurennoordveluwe.nl. Meer informatie over de woningen, de wijk en de wijze van adverteren leest u in de verhuurbrochure https://www.wsputten.nl/upload/46/Nieuwbouw%20in%20Putten.pdf

Terug naar overzicht